BodyCombat

BodyCombat yhdistelee eri taistelulajeja, ja tarjoaa intensiivisen kuntoilukokemuksen musiikin tahdittamana. Harjoituksen rakenne mukailee muita Les Millsin ohjelmia, kuten BodyAttackia ja BodyPumpia. Tarjolla on tunnin täydeltä kaloreita kuluttavia potkuja ja lyöntejä.

BodyCombat ei ole kontaktilaji, vaan siinä kuntoillaan iskujen ja potkujen avulla “varjonyrkkeilyn” hengessä. Liikkeet eivät ole monimutkaisia, joten ne on helppo hallita, eli sinun ei tarvitse olla taistelulajien mestari osallistuaksesi näille tunneille. Samalla saattaa myös vähän stressiä purkautua taistelun timmellyksessä. Liikkeitä on lainattu monista eri tyylisistä taistelulajeista, jotta saadaan laaja liikesarjojen kokonaisuus, joka kehittää koko kehoa.

Liikkeiden pääpaino on jalkojen, käsien ja syvien lihasten kehittämisessä. Suurin vaikutus tunneilla on kestävyyskunnon kohoamiseen, lisäksi kordinaatio, ketteryys ja nopeus paranevat.

Tuntien vetäjät pystyvät soveltamaan ohjelmaa aloittelijoille muokkaamalla suoritettavat liikkeet omaan tasoon sopiviksi.

BodyCombat-tunnit kestävät joko 55, 45 tai 30 minuuttia.

BodyCombat – kalorikulutus

BodyCombat kuluttaa tunnissa intensiteetistä, liikkujan koosta ja sukupuolesta riippuen 400 – 800 kcal.

Kaikki Jumpat
fitnesstukkufitnesstukku
Back to top button