Rasvanpolttajat

Usein kapseleiden muodossa myytävät rasvonpolttajat auttavat saamaan aikaan negatiivisen energiabalanssin, mikä helpottaa laihduttamisessa. Rasvanpolttaja-tuotteiden vaikutus perustuu ainesosiin, jotka vapauttavat rasvaa rasvasoluista, ja näin keho pystyy käyttämään niitä energiana. Osa tuotteista myös hillitsee ruokahalua, mikä johtaa vähäisempään energiansaantiin. Jotta vähäisempi energiansaanti ei uuvuttaisi, on joihinkin tuotteisiin lisätty piristäviä ainesosia.

Rasvanpolttajat ovat tutkimustulosten perusteella saaneet vaihtelevia tuloksia, ja onkin syytä muistaa, että rasvanpoltto on monimutkainen prosessi, joka riippuu monesta eri tekijästä, kuten ravitsemuksesta, liikunnan määrästä ja laadusta sekä ihmisen geneettisistä tekijöistä. Eli ravintolisänä rasvanpolttajat saattavat toimia paremmin toisille ja toisilla taas tulokset voivat olla lähes olemattomia.

Monet rasvanpolttajat sisältävät ainesosia, joiden tiedetään kiihdyttävän aineenvaihduntaa kuten kofeiinia ja chilipippurissa esiintyvää kapseiinia. Monista ainesosista ei kuitenkaan ole varmoja tieteellisiä tuloksia rasvanpolttajana.

Suositukset:

  • rasvanpolttajat eivät korvaa liikuntaa
  • noudata tuotteen ohjeita

Tarjouksia ja poimintoja yhteistyökumppaneilta:

Klikkaa tuotetta siirtyäksesi kauppaan

Kaikki Lisäravinteet
fitnesstukkufitnesstukku
Back to top button