Kilpailuehdot

Arvontaan osallistuvan tulee olla vähintään 18-vuotias ja asua Suomessa. Alle 18-vuotiaat saavat osallistua arvontaan vanhemman luvalla.

Kilpailuaika ja -palkinnot mainitaan kilpailun omalla sivullaan.

Kuntosali.fi kerää asiakaskyselyistä saamaansa palautetta kehittääkseen ja parantaakseen palveluaan. Osallistuessasi kilpailuun, suostut siihen, että Kuntosali.fi voi rekisteröidä tarpeelliset yhteystiedot kuten nimen ja sähköpostiosoitteen. Voittajaan otetaan yhteyttä kilpailun yhteydessä ilmoitetulla sähköpostiosoitteella. Kilpailun yhteydessä antamiasi tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Kaikki luovuttamasi tiedot ovat luottamuksellisia ja niitä käsittelevät vain henkilöt, jotka työnsä puolesta tarvitsevat niitä. Ilmoittautumalla kilpailuun hyväksyt automaattisesti tämän ilmoituksen.

Kilpailun järjestäjä on nu3-verkkokauppa.

Mikäli epäilemme vilppiä, on Kuntosali.fi:llä oikeus tarkistaa ja sulkea pois kilpailijoita. Voittajilla on kaksi viikkoa aikaa vastata sähköpostiin, jossa ilmoitetaan voitosta. Jos voittaja ei vastaa tämän ajan kuluessa, pidätämme oikeuden arpoa uusi voittaja.

fitnesstukkufitnesstukku
Back to top button